logo verighete nunta

Completați, vă rugăm, toate câmpurile de mai jos:

De ce?

Am trecut prin asta și am avut aceasta dilemă. "O să iau mai multi bani și mă orientez la fața locului. Întreb pe ceilalți". Dar nici ei nu au idee. Dai un pic mai mult ca să nu te faci de rușine (ce concept..). Asa că am încercat să ne răspundem la această întrebare. Am căutat pe net, am întrebat prieteni, cunostințe, am mers după sentimente. Noi suntem mulțumiți. Dacă vă este și vouă util așa cum ne este și nouă, atunci nu putem decât să ne bucurăm.

Nunți si botezuri

Nunțile și botezurile sunt elemente primordiale din viața indivizilor și, prin extensie, a societătii umane. Darul de la nuntă sau de la botez e un mod de a ajuta tânăra familie / copilul pentru startul în viață. De accea este normal să ne întrebăm, cât dau la nuntă sau cât dau la botez.

Feedback

Pentru că nu e de ajuns să faci ceva. Dacă ceva merită făcut atunci trebuie făcut bine. Ascultăm. Întrebăm. Cerem feedback-ul dvs. Ajustăm.

Clarificare

Precizăm ca aceste sume sunt orientative, dvs. având posibilitatea de a ajusta valoarea cadoului la fața locului.
Pentru mai multe detalii în legătură cu datinile și motivațiile ce se găsesc la nunți și botezuri / cumătrii vă recomandăm să citiți indicațiile generale de pe pagina noastră de sugestii.
Sunt situații în care puteti considera că la un asemenea eveniment un cadou ar fi mai potrivit; găsiți aici câteva sugestii de idei cadouri pentru nunți și botezuri.
Pentru a lăsa un mesaj sau comentariu vă rugăm accesați pagina mini-forumului nostru.

Design downloaded from free website templates.